URSUIT RESCUE

1 825,00 €
Toimitusaika: 30 päivä(ä)

Kuvaus

Ursuit Heavy Light Rescue on erityisesti vaativiin pelastustehtäviin suunniteltu. Erittäin kevyt mutta silti kestävä trilaminaatti -materiaali tarjoaa erinomaisen kokemuksen myös urheilusukeltajalle. Hihojen ja kainalon leikkaus mahdollistaa erinomaisen käsien liikkuvuuden. Haarasauman uudenlainen rakenne ehkäisee sauman kulumisen ja kestää entistä paremmin mekaanista hankausta. Puvun väri sekä runsas heijastinvarustus parantavat sukeltajan turvallisuutta. Heijastava selkäkolmio kertoo muulle miehistölle pintapelastajan kulkusuunnan. Sisäänrakennetut säädettävät olkaimet ja haararemmi muodostavat teleskooppivyötärön. Vyötärö tekee puvusta ergonomisen, sekä mahdollistaa puvun käytön eripituisilla henkilöillä. Näin ollen kaikki käyttäjät eivät välttämättä tarvitse henkilökohtaista pukua. Puvussa on lämpökaulus, joka tuo mukavuutta erityisesti kylmän veden sukelluksiin ja on yhteensopiva useimpien irtohuppujen kanssa. Tilavat ja helposti avattavat reisitaskut on valmistettu pukumateriaalista. Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumista ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta.

Koko-opas

Miten puet kuivapuvun -video

Ursuitin kuivapukujen standardikoot XS-XXXL ovat saatavilla sekä pitkinä että lyhyinä versioina.
Puvut ja lisävarusteet ovat nähtävissä ja sovitettavissa myymälässämme.
Lisävarusteet:
Kuivapuvun venttiilit, huput, mansetit ja saappaat ovat valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.
Mittatilauskuivapuku:
Ursuitin kuivapukujen kaikki mallit ovat tilattavissa meiltä mittatilauspukuina, jolloin puku valmistetaan asiakkaan omien mittojen mukaan räätälöitynä juuri oikean kokoiseksi.
Mittatilauspalvelu toimii liikkeessämme Herttoniemessä.
Koko- ja lisävarustevalinnoista voit keskustella henkilökunnan kanssa tai kysyä mailitse osoitteesta info(@)sub-baltic.fi .