SUUNTO EON CORE LIME & WHITE

Toimitusaika: 5-10 päivä(ä)

Kuvaus

SUUNTO EON CORE

Pienikokoinen sukellustietokone, jossa on helppolukuinen värinäyttö, ladattava akku ja langaton yhteys Suunto-sovellukseen ja Suunto Tank PODiin. Valmistettu Suomessa.

Erinomainen luettavuus ja monipuoliset toiminnot

Kompakti Suunto EON Core on loistava sukelluskumppani riippumatta siitä, oletko vasta aloittelemassa sukellusharrastusta vai aktiivinen sukeltaja uusia syvyyksiä tutkimassa. Olennaisimmat sukellustiedot ovat helposti luettavissa kirkkaasta värinäytöstä, jonka numerot ovat suurikokoiset ja selkeästi erottuvat. Tämä täysin ominaisuuksin varustettu sukellustietokone on luotettava kumppani niin laivanhylkyjen tutkimiseen kuin värikkäiden merenelävien ihailuunkin.

https://www.suunto.com/fi-fi/Sukellusmallistot/suunto-eon--mallisto/

Helppo lukea

Kaikki tärkeät sukellustiedot ovat luettavissa yhdellä silmäyksellä selkeästä, helppolukuisesta näytöstä. Kookkaat numerot ja tekstit hyvin erottuvilla väreillä näkyvät hyvin sameissakin vesissä ja yösukelluksilla.

Kasvaa mukanasi

EON Core on valmis käyttöön suoraan pakkauksesta, mutta voit muokata sen toimintoja omien tarpeidesi mukaisiksi Suunto CustomDisplay™ -ominaisuuden avulla. Voit valita eri näyttötyyleistä ja valikoida näkymään haluamasi sukelluksen tiedot. SuuntoLink-ohjelmalla helposti käyttäjän päivitettävissä oleva ohjelmisto tekee EON Coresta uskollisen sukelluskumppanin vuosien ajaksi.