Diverite 905 Exp kuivapuku

1 650,00 €
Toimitusaika: 30 päivä(ä)

Kuvaus

Diverite 905 exp/ Hartia vetoketju

Patentoidulla saumalla tehty 905 series-sukelluskuivapuku kestää kovimmankin käytön. Pukujen saumauksessa ei tehdä ompelureikiä, vaan saumat hitsataan ja tällä varmistetaan jopa itse materiaalia vahvempi sauma. Käytettävä HFW-saumaus on saatavilla ainoastaan 905-puvussamme, jossa Parmasoft polyester-butyyli-polyester trilaminaatti materiaali. Muilla valmistajilla menetelmä ei ole käytössä.
Polarsafetyn 905 sukelluskuivapuvut on suunniteltu vaativaan sukeltamiseen. Pukujen istuvuus ja muotoilu sallii työskentelyn vaativissakin olosuhteissa. Puvuissa on standardina YKK Aquaseal hartiaketju, joka on kestävä ja pitkäikäinen käyttää oikein huollettuna. Kiinteä huppu lisää sukellusmukavuutta erityisesti viileämmissä vesissä sukellettaessa.

Pukujen materiaali on polyesteriä, jossa vesitiiviyden takaa kangaskerrosten väliin laminoitu paksu butyylikerros. Kangas on eurooppalaisen valmistajan sukellukseen suunniteltua kestävää Parmasoftia, joka Polarsafetyllä on ollut käytössä jo vuosia. Kangas on testattu merivesitiiviiksi, ja se täyttää uusimman eurooppalaisen standardin myös repäisy- ja puhkaisulujuuden osalta (EN 14225-2:2017). Kestävyyttä vaativiin kohtiin, kuten polviin, kyynärpäihin ja takamukseen, on kuumaprässätty vahvikemateriaalia, joka suojaa vesitiivistä sukelluspukukangasta mekaaniselta vaurioitumiselta. 905 sukelluskuivapuvut on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa olosuhteissa. Puvuissa ei ole kiinteänä lämpöä eristävää materiaalia tai kerrosta, mutta käyttämällä eripaksuisia aluspukuja, voidaan sukelluspukukokonaisuuden lämmön- eristävyyttä helposti säädellä tarpeen mukaan.

Suositeltava sukelluslämpötila puvuille on -2 °C – 30 °C. Käytä aina aluspukua sukelluspuvun alla.

KOOT JA LISÄVARUSTEET Polarsafetyn 905 pukujen standardikoot ovat S-2XL, ja ne ovat saatavissa sekä lyhyinä että pitkinä versioina. Puvun voi tilata myös mittatilauspukuna, jolloin puku valmistetaan räätälöitynä asiakkaan omien mittojen mukaan. Pukuun voi tilata mittatilaustyönä myös lisäosia toiveen mukaan. Polarsafetyn 905 pukuihin voi yhdistää myös muiden valmistajien sukellus-tarvikkeita. Varmistaaksesi tuotteiden yhteensopivuuden, keskustele aina ennen tarvikkeen yhdistämistä jälleenmyyjäsi kanssa tai käy varmistamassa asia sivuiltammme www.polarsafety.fi.
905 series sukelluskuivapuvut ovat myös sotilas- ja viranomaiskäytössä ympäri maailman.

Kuivapuku toimitetaan Irtohupun kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kun puku valinta on ajankohtainen tai tarvitset neuvoa tai sinulla on jotain kysyttävää. info@sub-baltic.fi