URSUIT LITE

1 675,00 €

Toimitusaika: 30 päivä(ä)

Kuvaus

Ursuit Lite on valmistetty kevyestä ja hengittävästä 4-tex kankaasta. Puku on helppo pukea, ja se kuivuu nopeasti. Ursuit Lite on täydellinen puku lämpimämpien vesien sukellukseen. Etuvetoketjun ansiosta puvun voi helposti pukea itse päälle. YKK Aquaseal PU-vetoketju mukautuu sukeltajan liikkeisiin, ja tekee puvusta mahdollisimman mukavan pitää päällä. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumista ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta. Puvussa on sisäänrakennetut säädettävät olkaimet jotka muodostavat yhdessä haararemmin kanssa niin kutsutun teleskooppivyötärön. Teleskooppivyötärön ja kevyen materiaalin ansiosta on puvun ergonominen toimivuus on rinnastettavissa tavalliseen vaatteeseen, ja se mukautuu käyttäjän liikkeisiin luontevasti. Hihojen ja kainalon leikkaus mahdollistaa erinomaisen käsien liikkuvuuden. Haarasauman uudenlainen rakenne ehkäisee sauman kulumista ja se kestää hyvin mekaanista hankausta. Puvussa on lämpökaulus, joka tuo mukavuutta ja on yhteensopiva useimpien irtohuppujen kanssa. Puvussa on Softdura -vahvikkeet kyynärpäissä, polvissa, olkapäissä ja haaroissa. Reisissä on tilavat ja helposti avattavat taskut pukumateriaalista.

Koko-opas

Miten puet kuivapuvun -video

Ursuitin kuivapukujen standardikoot XS-XXXL ovat saatavilla sekä pitkinä että lyhyinä versioina.
Puvut ja lisävarusteet ovat nähtävissä ja sovitettavissa myymälässämme.
Lisävarusteet:
Kuivapuvun venttiilit, huput, mansetit ja saappaat ovat valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.
Mittatilauskuivapuku:
Ursuitin kuivapukujen kaikki mallit ovat tilattavissa meiltä mittatilauspukuina, jolloin puku valmistetaan asiakkaan omien mittojen mukaan räätälöitynä juuri oikean kokoiseksi.
Mittatilauspalvelu toimii liikkeessämme Herttoniemessä.
Koko- ja lisävarustevalinnoista voit keskustella henkilökunnan kanssa tai kysyä mailitse osoitteesta info(@)sub-baltic.fi .